این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
همایش ملی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن
national conference of Islamic resistance from the viewpoint of the Quran

نهمین پیش همایش مقاومت اسلامی از نگاه قرآن برگزار شد

ارسال شده در تاریخ :
نهمین پیش همایش مقاومت اسلامی از نگاه قرآن برگزار  شد

مدیر گروه فرهنگنامه‌های قرآنی پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن گفت: در پاسخ به ندای رهبر معظم انقلاب مبنی بر تبیین نظریه مقاومت و ضرورت گفتمان سازی برای آن، همایش ملی مقاومت از منظر قرآن بزودی برگزار و الگوهای قرآنی مقاومت معرفی می‌شوند

به گزارش پرتال جامع علوم و معارف قرآن به نقل از خبرگزاری ایرنا، حجت الاسلام عیسی عیسی زاده در نهمین پیش همایش مقاومت اسلامی از نگاه قرآن که با موضوع «شاخصه های الگوی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن کریم» در سنندج برگزار  شد، اظهار داشت: همایش ملی «مقاومت اسلامی از نگاه قرآن» با هدف تبیین مبانی اعتقادی، سیاسی، اخلاقی و اجتماعی مقاومت اسلامی، معرفی الگوهای قرآنی مقاومت، ارائه دستاوردها و بررسی چالش های مقاومت از منظر قرآن و تشریح روش‌های گفتمان سازی برای مقاومت، توسط پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار خواهد شد.

عیسی زاده به معرفی برخی آثار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پرداخت و افزود: فرهنگ قرآن به عنوان بزرگترین و جامع ترین کلید راهیابی به موضوعات و مفاهیم قرآنی در ۳۳ جلد، فرهنگ موضوعی تفاسیر که براساس 20 دوره از تفاسیر شیعه و اهل سنت می باشد در سه جلد و همچنین ۲۰ فرهنگنامه قرآنی در این پژوهشکده تالیف شده و در اختیار علاقمندان به قرآن قرار گرفته است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ادامه داد: دایره المعارف قرآن کریم به عنوان اولین دانشنامه قرآنی جهان اسلامی، مشتمل بر چند هزار موضوع اصلی و هزاران عنوان فرعی از کم نظیرترین آثار قرآنی است که از سوی پژوهشگران پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن با هدف فراهم نمودن زمینه دسترسی سریع و آسان دانش پژوهان به اطلاعات تدوین شده است که تاکنون ۱۶ جلد از این کتاب منتشر شد و مابقی مجلدات آن نیز در دست انجام است.

وی با بیان اینکه بارزترین حجت الهی در تجلی ارزش های قرآنی در عصر حاضر در سردار سلیمانی تجلی یافته بود، یادآور شد: وی شخصیتی قرآنی بود که تمام وجودش با قرآن انس گرفته بود و سرانجام هم در راه قرآن به شهادت رسید.

حجت الاسلام عیسی زاده ایمان راسخ، اخلاص، یاد خدا، توکل، دعا و وحدت را از ویژگی های مجاهدان راه خدا برشمرد و گفت: سردار شهید سلیمانی همه این ویژگی ها را داشت و برای همین انسانیت انسان فارغ از مذهب و زبان و قومیت برایش ارزش داشت.

یادآور می شود: همایش ملی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن در 19 اسفند 1398 در قم برگزار می شود و تاکنون ۹ پیش همایش آن در مناطق مختلف کشور برگزار شده است.

نرم‌افزار فرهنگنامه و دانشنامه مقاومت

نمایه ISC

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)