این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
همایش ملی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن
national conference of Islamic resistance from the viewpoint of the Quran

ملاقات با آیت الله حسینی بوشهری نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه

ارسال شده در تاریخ :
ملاقات با آیت الله حسینی بوشهری نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه

در راستای هرچه بهتر برگزار شدن همایش ملی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن و با هدف استفاده از نظرات بزرگان حوزه علمیه رئیس محترم پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم به همراه تنی چند از اعضای کمیته های علمی و اجرایی همایش با آیت الله حسینی بوشهری نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و امام جمعه قم دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش دبیرخانه همایش بین المللی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن:
در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین یوسفی مقدم رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم و رئیس اولین همایش ملی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن ضمن تشکر از اختصاص وقت به اعضاء و دست اندار کاران همایش مقامت از نگاه قرآن  به برخی از پروژه های بزرگ پژوهشکده اشاره و برخی از آنها را تشریح کردند و کتابخانه تخصصی این پژوهشکده را  به لحاظ غنای منابع منحصر بفرد دانسته اند . ایشان اضافه کردند حدود 220 پروژه مهم تا کنون به سامان رسیده است. که برخی از آنها جزوه آثار منتخب کتاب سال  حوزه و ملی  شده اند.

ایشان درخصوص  همایش مبانی مقاوت درقرآن فرمودند ما به توصیه های رهبری در خصوص گفتمان سازی فرهنگ مقاومت و ضرروتی که احساس شد از منابع قرآنی به موضوع  مقاومت پرداخته ایم و پژوهشگران و محققین ما در صدد برآمدند تا به لحاظ علمی و پژوهشی  این موضوع را از دیدگاه قرآنی تبیین  و بررسی کنند در همین راستا مطالعات اولیه آغاز وگروهی از پژوهشگران این پژوهشکده مطالعات فراوانی را در این زمینه را آغاز کردند.

در ادامه حجت الاسلام  محمدی عضو کمیته علمی همایش به بیان  محور های همایش مبانی مقاومت از منظر قرآن پرداختند و بیان نمودند که  عنوان نظریه گفتمان مقاومت انقلاب و رویکرد مقاومت در تقابل با رویکرد صلح و سازش که تا کنون کارگر نبوده است به عنوان دکترین نظام  از نظر گاه امام و مقام معظم  رهبری به عنوان گفتمان غالب در نظام جمهوری اسلامی تبدیل به گفتمان رایج شده است.

آیت الله حسینی:  ضمن تشکر از زحمات خالصانه و مجدانه محققان پژوهشگران پژوهشکده فرمودند:

هر کجا که با قرآن اشنایی و انس برقرا شده  است از منفعت قرآن بهره مند شدیم .در دنیایی که همه قدرتها و توابع آنها سعی در نادیده گرفتن حق و حقیقت دارند, قرآن ایشان را از چشم پوشی از حق و حقیقت قرآن لعن و منع کرده استَ، در چنین شرایطی شما ها علمدار و طلایه دار مبحث مهم و اساسی  مقاومت در قرآن  شده اید که از دیدگاه بنده بهترین کار را دارید انجام میدهید، ضرورت دارد که  مبحث مقاومت و استقامت از منظر قرآن  تبیین و روشن شود.

معتقدم که سر فصلهاییکه انتخاب نموده اید مناسب است ولیکن مبحث وعده های قرآنی را بیاورید  یعنی علاوه بر مباحثی که  ترسیم کرده اید این را به وعده های قرآنی گره بزنید که اگر ما تا زمانی که  ملتزم به وعده های قرآن باشیم هدایت مستمر الهی همواره مشمول ما خواهند شد ( لنهدینهم سبلنا- ان تنصر الله  ینصر کم  ان  تتق الله یجعل ..) عنایت های خاص الهی خود زمینه ای خواهد بود برای نیل به اهداف بلند تمدن اسلامی که امام ره پرچم دار آن بود  همچینین توشهی راه خواهد بود برای رهپویان طریق حق و پیروان جهانی انقلاب اسلامی تا بیش از  پیش مطمئن به  حقانیت راه خود باشند و بدانند در مسیر قرآن در حال حرکت هستند.

نرم‌افزار فرهنگنامه و دانشنامه مقاومت

نمایه ISC

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)