این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
همایش ملی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن
national conference of Islamic resistance from the viewpoint of the Quran

ملاقات رئیس و برخی از اعضای کمیته های علمی و اجرایی همایش با حضرت آیت الله علوی گرگانی از مراجع معظم تقلید

ارسال شده در تاریخ :

در راستای برگزاری همایش ملی مقاومت اسلامی از نگاه قرآن و بهره‌مندی از دیدگاه ها و نظرات آیات عظام، جمعی از مدیران همایش ملی «مقاومت اسلامی از نگاه قرآن»، با آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی از مراجع تقلید دیدار کردند

به گزارش پرتال جامع علوم و معارف قرآن، در این دیدار که صبح روز چهارشنبه 19 تیرماه برگزار گردید، در ابتدا این دیدار حجت الاسلام والمسلمین یوسفی مقدم رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن گزارشی از اهداف، برنامه‌ها و فعالیت‌های انجام شده در خصوص برگزاری همایش «مقاومت اسلامی از نگاه قرآن» ارائه نمودند.
در ادامه آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی به ایراد سخن پرداخت و گفت: روحانیت نباید نسبت به مسائل ضد ارزشی و فساد ساکت بنشیند، باید به میدان بیاید و به مسئولان تذکر دهد. امروز افرادی در جامعه به‌راحتی ارزش‌های اخلاقی را زیر پا می‌گذارند و اصلاً ارزشی برای مسائل دینی قائل نیستند، این‌ها مشکلات جامعه است.
وی ادامه داد: چه شده است جامعه گرفتار این وضع نامناسب فرهنگی و ارزشی شده، این‌ها نگرانی‌های جامعه است.
آیت‌الله علوی گرگانی اظهار داشت: امروز بعضی با مقدسات دینی بازی می‌کنند. اشکال کار در کجا است؟ مهم‌ترین اشکال عدم حرکت به‌موقع حوزه و روحانیت است.
وی در ادامه گفت: قرآن کریم بر مساله مقاومت تأکید کرده است ولی آنچه آسیب در این بحث است، عمل به مباحث مقاومت است، درباره مقاومت حرف‌های زیادی زده‌شده است، اما در عمل چه کرده‌ایم.
یادآور می شود همایش «مقاومت اسلامی از نگاه قرآن» به همت پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در بهمن ماه 1398 برگزار خواهد شد.

نرم‌افزار فرهنگنامه و دانشنامه مقاومت

نمایه ISC

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)